fbpx

 

Wat is jouw toegevoegde waarde als mama van een jong kind?
Komt je liefde wel aan, wordt je inzet wel gezien? Merk je iets daarvan?
En wat is jouw toegevoegde waarde dan als dat niet zo is?
Ik had het er over met een moeder met een jong kind dat een hoofd vol vragen heeft en een lichaam vol spanning en angst.
Zij vertelde dat zij haar vragen vooral bij een ander weglegt, met het idee: Die ander zal mijn toegevoegde waarde zijn, die weet t , dat is de expert, de huisarts, de GGD of GGZ consulent, die kan zeggen hoe het verder moet.
En ik voelde met haar mee en met haar kind, want laat dat nu vaak niet werken, hoe graag je het ook wilt..
Ik gaf aan: Jouw kind zit op een andere frequentie dan de gemiddelde consulent in het “oude systeem”. Jouw kind zit zeg maar in 5G frequentie en de gevestigde orde waar jij aanklopt voor meer hoe- en- wat vragen, meer toegevoegde waarde als ouder, zit op een 3G frequentie. Helaas, dat matcht niet met wat jouw jonge kind nodig heeft. Deze consulenten matchen waarschijnlijk wel met wat JIJ DENKT dat nodig is. Dat voelt even goed en als doorpakken. Tot je merkt dat het niet ECHT werkt. Want het is vaak niet wat JOUW KIND VOELT dat nodig is. Om zich veilig te voelen, om zich prettig te voelen, om met jou te connecten, met anderen te connecten. Nee, dan is er toch echt iets anders nodig. MEER toegevoegde waarde op een ander vlak. een dieper vlak, geen kunstje, maar dieper inzicht en vandaaruit handvatten ontdekken die maatwerk zijn. Ik help jou jouw kind te helpen, omdat ik vanuit eigen ervaring en professie laveer tussen “3G en 5G” simpel gezegd. Ik ben de brug tussen jouw kind en jou om te zorgen dat jij jouw kind ECHT kan begrijpen, gaan helpen en meer toegevoegde waarde gaat krijgen, doordat jij meer toegevoegde waarde gaat voelen naar jouw kind toe.
Maar, erkennen dat er iets is, in jouw kind, in jou en dat de brug tussen jullie ontbreekt of wankel is, is het lastigst.
Het kwetsbaarst, het pijnlijkst he?
Als jij duidelijkheid wil krijgen wat er speelt rondom het gedrag van jouw jonge kind,
Als jij wil weten wat jij kunt doen om je kind te helpen,
Als jij wilt weten hoe jouw kind zichzelf kan gaan helpen als het zich eenzaam, angstig, rot voelt

Als jij jouzelf wil helpen je minder rot te voelen over dit alles.

Je uitspreken daarover en het open gooien. Het mogen voelen en erkennen dat het er is, wat jij voelt, waar jij je zorgen over maakt, waar jij niet de alwetende bent en durft toe te geven dat dat NU zo is..

Als jij vooral wilt dat jouw kind zich veilig voelt en gelukkig.

Kijk dan op mijn site en VOEL of t juist is om bij mij aan te kloppen, je bent niet alleen hierin.
Vraag dan een gratis matchafspraak aan op mijn homepage.
Bij mij ben je veilig en ga je ECHT voor groei.
Wie weet tot snel en anders: Heb het samen goed!
Liefs
Yvonne