fbpx

Ik inspireer…

Vlogs/Blogs

Vlogs met Yvonne

Inspirerende vlogs met handige tips voor jou als opvoeder van een jong gezin. Kijk gerust op mijn Youtube kanaal yvonne van den Berg voor nog meer inspiratie

Vlogs met Fie

Kennismaking met inspirerende Fie. Fijn lachen EN om samen met je kind te kijken en wat na te babbelen. Wat herken je, wat niet. Hoe zo dan? Voel jij je ook wel eens zo etc. Fie helpt, is nieuwsgierig. Soms bang, altijd puur, transparant.

In mijn blogs kun je lezen wat mijn kijk op Fie en haar omgeving is. Kijk  gerust op mijn Youtube kanaal yvonne van den Berg voor nog meer inspiratie…

 

Blogs met Yvonne

Inspirerende blogs met handige tips voor jou als opvoeder van een jong gezin

Ik had een nare flashback

Ik had een nare flashback

Ik had een nare flashback Ik keek de vanuit het raam de smalle witte donzige straat in. Ik zag de bergen sneeuw en had de weersberichten gelezen. -10 zou t zijn. Ik had het plan gemaakt om in de vroegte te wandelen met mijn lekkere snowboots aan. Te wandelen naar de...

Lees meer

Blogs met Fie

Inkijkjes in de wereld van Fie. Volop inspiratie en vermaak voor jou als opvoeder van een jong gezin.

 

Opa en Oma passen op

Opa en Oma passen op

Pas geleden ging ik als Clown Fie op pad naar 'n gezin. Opa en oma zouden oppassen op Jordi * van 7 jaar met autisme en zusje Inge van 5 jaar. Ik belde aan en Oma deed open. Achter haar stond Inge. Opa was in de tuin met Jordi. Aangezien ik m'n jas natuurlijk expres...

Lees meer
5 tips van Clown Fie

5 tips van Clown Fie

5 unieke Tips! Doe als Clown Fie en kijk wat er gebeurt 1.Ga languit op jullie huiskamer kleed liggen  2 Ga bellen blazen in huis  3 verstop je onder een plaid  4 ga naar de schemerlampjes kijken en maak je ogen tot spleetjes  5 tel de knopen op alle...

Lees meer
Jihaaa!! Kenneth en clown Fie samen op avontuur.

Jihaaa!! Kenneth en clown Fie samen op avontuur.

Wat ging er aan vooraf Die Kenneth..Mama heeft er regelmatig buikpijn van dat hij niet goed weet hoe hij vriendjes moet maken. Als er eindelijk iemand met hem mee wil dan is tie  zo weer weg. Dat doet zeer. Voor Kenneth en voor mama. Papa zegt, dat het wel goed komt....

Lees meer