fbpx

Wil jij jouw jonge gevoelige kind helpen?

Zet in wat WERKT en MOEITELOOS gaat en kom tot rust.

Ga leven! Samen!

Hoe?

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Albert Einstein was een slimme man.

Ontdek een andere kijk, een andere aanpak anno 2021, doorspekt met Yvonne- energie en je krijgt absoluut een ander resultaat.​​​

Wat is de link tussen Albert Einstein en de rust die jouw kind ervaart?

Herken je dit?

😢 Ik ben kapot

😢Ik voel me tekortschieten

😢Het ligt aan mij

Lieve mama van een jong gevoelig kind, dat:

😢nauwelijks slaapt, eet, praat

😢explosief reageert of teruggetrokken is

Jij verlangt er waarschijnlijk naar om te ontdekken: 

Hoe help ik mijn kind?

Hoe help ik ons?

Einstein dacht out of the box: Pak het anders aan voor een ander resultaat.

💖Dat is precies zoals ik ben en doe: effectief, praktisch, grappig en relaxt!

Yvonne

Hoi, ik ben Yvonne en help ouders hun kind te helpen. Om meer grip te gaan ervaren in zichzelf en op hun omgeving.

Ik heb zelf het hele traject aan

😱angsten,

😱spanningen,

😱onrust geleefd vanaf dat ik 4 jaar was tot mijn veertigste

EN

de omslag geleerd te maken naar

😍relaxt leven, als mens, als ouder en als coach.

Mijn ingredienten om jou jouw jonge kinderen te helpen zijn:

🌼Relaxte helikopterview

🌼Moeiteloos begrenzen  

Het werkt en klinkt fijn, he? Dat is het ook.

Want, het lijkt de laatste jaren steeds moeizamer te gaan om jonge, gevoelige kinderen op te voeden. Veel mama´s (en ik vroeger ook, mijn god!) voelen zich al snel een bitch of een uitgeknepen spons voor ze het in de gaten hebben… 

Hoog nodig tijd voor een training MET Yvonne- ervaring en aanpak anno 2021, dus hier is ie…

Mijn 3 stappen BASISAANPAK methode

om in 1 maand tijd

“terug naar af” te gaan.

Om weer terug te gaan naar waarom je een gezin wilde:

het gevoel van “We hebben het samen fijn, jij mag er zijn, precies zoals jij bent en ik ook … zoiets” .

Om vandaaruit verder te kijken wat nog nodig is. En die basis geeft RUST.

Ik heb inmiddels meer dan 16.000 uur en meer dan 200 mensen en gezinnen mogen helpen.

Gezinnen waarin gedragsproblemen een te grote rol spelen door wat voor reden dan ook.

Gun jouw kind en jou die diepe zucht, die voldane zucht door deze rustgevende en methodische aanpak. 

 

Verlang jij ook naar 

Dat jouw kind zich rustiger en gelukkiger voelt 

Het gedrag van jouw kind ECHT te begrijpen

Een liefdevolle, speelse EN krachtige ouder te zijn

Meer energie over te houden voor fijne dingen

Vaker harmonie te ervaren in je gezin

,

Meer op 1 lijn te zitten met je partner in jullie aanpak

Daarom deel ik met jou “Warm en Krachtig, ben je zo”.

Online training voor mama’s

In deze online bewezen basis aanpak methode met 3 stappen, krijg jij

🌼 8 video’s met belangrijke  visuele, praktische EN duidelijke instructie, incl handvatten.

(niet teveel, anders word je al moe voordat je begint, he? I know)

🌼Zodat jij in 1 maand tijd houvast en hoop krijgt. 

🌼Iedere stap wordt belicht, zodat jij er thuis mee aan de slag kan.

🌼Jij kan je kind echt gaan begrijpen en ondersteunen.

🌼Jullie gaan absoluut met meer energie en harmonie een fijner gezinsleven ervaren.

En

🌼De kans dat probleemgedrag een te grote rol speelt, zal binnen een maand afnemen

Reviews

“Ik kwam bij Yvonne terecht ivm mijn 'speciale' dochter en mijn vragen daarover. Ik ken Yvonne al lang en haar expertise, vandaar dat ik bij haar aanklopte. En dat heeft mij ver gebracht".

BZ

Lieve Yvonne, er is mede dankzij jou veel veranderd. Onze zoon heeft stappen kunnen nemen en is zelfstandig geworden. Wij hebben meer los durven laten en vertrouwen opgebouwd. Diepe dankbaarheid.

Fam v. O.

Hoe en wat 

 

De 3 stappen uit de “Warm en Krachtig ben je zo”  online training voor mama’s staan in een handige online omgeving, waar je onbeperkt toegang tot hebt.  

Je ontvangt inloggegevens en kan gelijk aan de slag.

Stap voor stap, in jouw tempo en tijd de video’s per stap doornemen. Dan heb je overzicht, focus en kennis. Daarna ga je er een maand 10 minuten per dag mee aan de slag. 

Deze bewezen methode omvat de volgende stappen:

 1. Opvangen van de emoties van jouw kind (oftwel containment)
 2. Vertragen 
 3. Gronden 

Wattuh, Yvonne? No worries, over een maand, denk jij ook: TUURLIJK!!

Zodat jij stappen kan gaan zetten

Met de “Warm en Krachtig, ben je zo online training voor mama’s die in 1 maand met 10 minuten per dag al verandering brengt 

💖Zodat jouw kind zich rustiger en gelukkiger voelt dankzij jouw hulp.
💖Zodat jij een liefdevolle, speelse EN krachtige ouder kan zijn
💖Ongeacht wat er in de buitenwereld gebeurt

 

Meer reviews

"Yvonne is een genie! "

M.

“Bedankt dat je door dik en dun, met dalen en toppen mij bijstond. Ik ben getransformeerd.”

N.

Ik weet uit ervaring wat jij kunt bereiken met jouw kwaliteiten en dat gun ik alle clienten waar jij mee werkt.

A.v. N.

En… daarboven op 4 bonussen

Bonus nr 1

Jij krijgt een unieke video om jou even te upliften, zodat je er als mama weer even tegen kunt👊 Twv € 29,95 incl BTW 

Bonus nr 2

Jij krijgt stap 1 “ Opvangen van de emoties van je kind (Containment)  een mini aanpak om consequent te  zijn NA ongewenst gedrag Twv €  19,95 incl BTW 

Bonus nr 3

Jij krijgt bij stap 3  “Gronden” een extra video met UNIEKE  visuele inspiratie voor oudere kinderen recht uit de praktijk. Twv € 34,95 incl BTW 

Bonus nr 4

Jij krijgt een video met werkende, in de praktijk getoetste affirmaties als ondersteuning in jullie proces en ter inspiratie voor jou als mama. Twv € 19,95 incl BTW 

Over Yvonne

Van jongsaf aan was en voelde ik mij anders, afgesneden van de wereld. Ik heb als kind en als volwassene jaren gedaan om grip en rust te ervaren in mijzelf en op mijn omgeving. Een hele reis.

Nu weet en leef ik voor dat met de juiste vaardigheden kinderen EN volwassenen ZELF invloed hebben op hoe fijn jhet leven kan voelen.

Ik doe danook niets liever dan jou als ouder te helpen om jouw kinderen te helpen.😍

Mijn ouders konden die stap niet maken. Het is wat het is.

Wat kwetsbaar EN krachtig dat jij open staat om te leren, ondanks dat je misschien keimoe of wantrouwend geworden bent. 

Maar, je bent hier bij de juiste meid, door schade en schande ZELF gegroeid naar rust, vrijheid, blijheid

Aangezien ik altijd veel persoonlijks te horen krijg, deel ik hier ook wat van mijn leven: 

Van links naar rechts: Onze volwassen Fleur en Diemer met “moeders”, mijn schattige fiat 500 tje, ´Yvonne al coachend´. 

Wat kost deze training?

Deze online methode gebaseerd op 3 basisvaardigheden en is ontwikkeld vanuit ervaringsdeskundigheid, persoonlijke ontwikkeling als bewust mens en moeder NAAST 16.000 uur professionele praktijkervaring als coach. 

Kortom, ik deel met jou wat ik ten diepste weet:

🌼3 stappen met in totaal 8 video’s en handvatten om warm en krachtig je kind te helpen bij gespannen angst (oor wat voor reden dan ook)

🌼Praktisch, visueel en geen saaie kost dat werkt

🌼Energiegevende, vrolijke verbindende tools tussen jou en je kind.   

🌼Je kunt onbeperkt terug kijken en terugvallen op de 3 stappen. Ook na verloop van tijd weer opnieuw te volgen of om op 1 lijn komen.

❌Totaal niet te vergelijken met opvoedmethoden in de reguliere zorg, die gemaakt zijn door psychiaters of psychologen.  

❌Je krijgt geen meejank-meewarige-kletspraat tot in den treure waarbij je later denkt: nu zijn we na een maand nog nergens

❌Je krijgt niet slechts 8 weken toegang tot een leeromgeving bij een of andere onpersoonlijke zorgorganisatie. 

Wat is jouw investering voor dit warm en krachtige oplaadpunt?

Jouw investering is

 • Training:           € 325,00 incl BTW.  
 • Bonus 1:   Twv €   29,95 incl BTW 
 • Bonus 2:  Twv €   19,95 incl BTW 
 • Bonus 3:  Twv €   34,95 incl BTW 
 • Bonus 4:  Twv  €  19,95 incl BTW 

Geen             € 429,80 incl BTW 

Maar  

€ 47, 00

JA,  ik wil de basis beheersen en daarmee mijn kind helpen zichzelf te gaan helpen. Ik krijg DIRECT toegang om mijn kind te gaan ondersteunen in 3 stappen:  

 

 1. Omgaan met de emoties van jouw kind 
 2. Vertragen 
 3. Gronden 

   

Ja, ik wil mijn kind helpen “blij en vrij” door het leven te gaan.

Ik betaal geen  

     

€ 429,80 incl BTW 

 

Maar 

€ 47, 00

Vraag en antwoord

Meest gestelde vragen en antwoorden daarop
Wat een belachelijk lage prijs, dat kan niks zijn. waarom is dat?

Inderdaad, de prijs is belachelijk laag voor wat jij krijgt. Ik wil gewoon dat jij licht in de duisternis ziet. Ik wil ook dat je kennis gaat maken met mij ipv in vastgeroeste overheids- of zorgsystemen te belanden. Volledige vrijheid, keuzes die bij jullie passen op jullie tempo zonder constant `de vuile was buiten te moeten hangen aan wildvreemden`. 

Wat versta ik onder een kind dat onrustig is

Dat is een kind dat onrustig aanvoelt, door het gedrag wat het laat zien. B.v.  meer of niks lijkt te voelen, te horen, te zien en anders reageert dan de meeste andere kinderen die jij kent. Dit gedrag popt niet een keertje op, maar heel vaak. Je merkt dat jouw kind last heeft van wat het ervaart of jij en/of je partner  hebben last van dit gedrag. Het drukt  misschien wel´n te grote stempel op jullie leven. Doordat jij wellicht nog niet echt begrijpt en aanvoelt hoe het in dat koppie, lijfje en zieltje werkt, zal je denkelijk de juiste “snaar” niet raken.  Je kan daardoor  jouw kind minder goed begrijpen, opvoeden, de wereld in laten gaan. Misschien houd je stiekem wel minder van dit “moeilijke “kind. Dat kan dus `anders`!

Tot welke leeftijd help jij kinderen?

Deze Training is voor kinderen tot 10 jaar. Mocht jullie kind een verstandelijke beperking hebben, dan kan de leeftijd hoger zijn. Wil je overleggen dan mail maar naar: info@yvonnevandenbergcoaching.nl

Mijn kind heeft geen diagnose, moet dat?

Stiekem juig ik dan in mezelf. “Ik ben ik”, hoor ik kinderen vaak zeggen en zo is het eigenlijk ook. Een diagnose zegt niet wie jouw kind is. Ik weet, dat we samen jouw kind leren begrijpen. Wie is het van binnen, wat heeft het nodig en hoe ga jij jouw kind helpen te leven in deze wereld? Diagnoses zijn niet zaligmakend en worden in een mensenleven soms wel 3-4x veranderd. Daar kun je als ouder en ook als kind ook van uit balans raken. Naar mijn mening, stopt een diagnose  je kind in een hokje, wat je kind “anders” maakt. Wat jou als ouder “anders” maakt.  De gevestigde orde zoals  consultatieburo, GGZ, scholen, gemeenten willen een diagnose om een financiering of behandeling  te starten. Dat is alles. Ik snap dat jij ook duidelijkheid wil, alleen mijn ervaring is dat een diagnose en een behandeltraject niet echt wezenlijk iets toevoegen in het dagelijks leven, behalve dat je gratis hulp krijgt. Voor mij gaat het om elkaar begrijpen, verbinden en om praktische handvatten vanuit maatwerk, zodat jullie je mooi ontwikkelen.

Ik weet helemaal nog niet wat er met mijn kind aan de hand is, werkt deze Methode dan wel?

Jij als ouder voelt aan, dat er IETS aan de hand is. Deze Training is zeker goed voor elk kind EN elke ouder. Het geeft een basis, een houvast in het moeras waarin je dreigt weg te zakken. Jij gaat hier uitklauteren en na 1 maand is er minimaal 100% meer harmonie in huis. Met de 10 minuten inzet per dag natuurlijk!

Blijft het dan altijd verder goedgaan?

Goede vraag! Je hebt na 1 maand de Basis te pakken. Je zal je zeker meer bewust zijn van wat er speelt en hoe jij en jouw kind daarop reageren. Natuurlijk zwakken er zaken af, verander jij, verandert je gezin, verandert je kind. Het mooie is dat je de Training gewoon telkens weer 1 maand kunt gaan doen. (of zelfs 2 weken, en dan ben je weer in de juiste modus. Dat komt ook voor).

Voor welke leeftijd is deze Training

Ik ben een groot voorstander van hoe jonger hoe beter, dus vanaf een half jaar kun jij beginnen met deze training. Jij wordt als ouder bewuster, je kind voelt zich meer begrepen. Samen hebben jullie manieren om tot rust te komen en zich begrepen te voelen. Als je daar al jong mee begint, kun je dat nog steeds opnieuw oppakken en doen op basischoolleeftijd. Is jullie kind “vroeg-wijs”, 10 jaar of ouder en hebben jullie nog nooit aandacht besteed aan de 3 genoemde pijlers? Ja, ook dan kan deze Methode nog steeds perfect werken, omdat jij meer gaat begrijpen en een intentie hebt om iets te veranderen. Voor 47,00 kun je veel wijzer worden. Ik heb ook voor kids tot 10 jaar toegevoegd hoe je e.e.a. kan aanpakken. Komt goed. Het gaat om jouw vertrouwen in de aanpak, dat is de basis.

Wij hebben al een thuisbegeleider/coach. Kunnen we toch aan de slag met de Training?

Ik ben een groot voorstander van openheid. Als jij of je partner meer of iets anders nodig heeft of wil ontdekken, mag dat altijd natuurlijk. Alleen maak het wel bespreekbaar bij de thuisbegeleider of coach. Zeg wat je wilt gaan doen. Dan is dat duidelijk. Er is naar mijn weten geen Training zoals die van mij, maar het kan dat jullie opmerking de thuisbegeleiding toch weer verfrist. Kijk maar wat ‘t fijnste en beste voelt. Het gaat voor mij altijd om jullie kind en jullie. Het mag nooit draaien om iemands ego of om meningsverschillen uit de weg gaan.

Ben jij aangesloten bij een gemeente (WMO) of ziektenkostenverzekeraar?

Nee. Ik ben jaren werkzaam geweest in de zorg. Ik vind het oude systeem waar mensen zich in moeten persen eerder beperkend dan opbloeiend. Ik heb al mijn registraties opgezegd, doe niet meer mee aan het overvloedig aanleveren van Verklaringen van Goed Gedrag en accreditatiepunten verzamelen. Ik inspireer en motiveer mijzelf bij uitstek. Dat hoeft niemand mij op te leggen.  Ik geloof in Openheid, Vrijheid, Vertrouwen en Motivatie. Ik heb zelf altijd mijn eigen coaches uitgezocht en de sessies betaald en doe dat nog steeds. Om  mezelf scherp te houden en er alles uit te halen wat er in zit. Want ja, als het pijn doet in de portemonee, dan wil ik wel, haha. En qua andere producten die ik eventueel later aanbied/ontwikkel voel je zelf : ” ja! Dat past bij mij” of “Nee, ik ga een ander pad nemen”. Gratis inspiratie via Youtube of 1 malige sparafspraak van 30 minuten blijf ik bieden voor diegenen die toch snel geholpen willen worden.

Waar ben jij werkzaam geweest en als wat?

Mijn werkzame leven begon in de dienstverlening. Na enkele omzwervingen werd  ik thuisbegeleider bij gezinnen waar autisme een rol speelde, relatie coach, coach voor volwassenen. Daarnaast hielp en steunde ik mensen op reguliere werkplekken, dagbesteding, gesprekken bij UWV, basisscholen tot universiteiten, Allemaal prachtige mensen met een eigen identiteit, van ernstige verstandelijke beperking tot hoogbegaafd, autisme, OCD, MCDD, hooggevoelig. Gewoon mensen(-kinderen) , die vastigheid willen voelen en vooruit willen om een fijn leven te leiden. Ik ben ook intuitief clown geweest. Fie heette ik dan. Puur om contact te maken, te communiceren op een basic manier. Momenteel help ik alleen nog ouders en hun kinderen tot 10 jaar. Heb je vragen, mail me maar. info@yvonnevandenbergcoaching.nl

Wat wordt er van mij als ouder verwacht?

Ik ben ervaringsdeskundige naast professional. Daardoor weet, nee voel, ik heel zuiver, dat ouders echt verbinding mogen (gaan) maken met hun kind. Om zo tot een basis rust te komen. De hele training bekijken kost ongeveer 1,5 uur. Dan weet je wat er gaat gebeuren en heb je een open houding. Daarna kost  het jou 10 minuten tijd en energie, elke dag, 1 maand lang. Ik kan een kind wel zaken leren waar het baat bij heeft, alleen ben ik daarna weer uit beeld. Voordoen, samen doen, ervaren, alleen laten doen. Jullie hebben elkaar met een open, nieuwsgierige houding nodig om te groeien en samen te leven. Amen, haha.

Hoe lang kan ik inloggen op deze Methode?

Onbeperkt

 

Wat als het een dag niet uitkomt of we geen zin hebben?

Toch doen. Al is het maar “De hand” oefening ( in de training bij pijler 3 Lekker praktisch gronden) Je laat daarmee zien dat je jouw kind en jouzelf serieus neemt.

Wat als ons kind uit logeren gaat of wij een weekendje weg zijn?

Dan spreek je de dag van te voren met je kind af welke oefeningen zij met de oppas samen kunnen doen. EN je kunt een filmpje maken hoe jullie dat doen en naar de oppas sturen via whatsapp. Gelieve zelfde tijd en setting aanhouden als jullie dat doen.

ik heb hier al zoveel over gelezen/gevolgd

Dan weet jij als geen ander, dat de juiste basis belangrijk is. En… Dat je het moet ervaren.. er tijd in moet steken. Het zaadje moet worden geplant, dat ga je nu doen. Daarna water geven, voeding geven. Als het niet groeit, sterft het af en heb je voldoende voeding om een ander zaadje te planten. Jij kunt hier absoluut prima mee aan de slag.

Waarom is dit anders / heb ik dit nodig?

Omdat elk mens anders is. Er is door mij, met mijn `vibe`, ervaring en kennis , iets gemaakt. Iets totaal anno 2021. Dat iets kan net zijn wat jullie kan NU kan helpen. Probeer je niks anders, dan blijf je op het zelfde resultaat uitkomen.  En, je hebt weinig te verliezen: € 47,00  is te doen. 10 minuten gestructureerde quality time per dag met je kind is daarnaast ook gewoon fijn.

Ik weet waar jullie mee te maken hebben en daarom heb ik deze Methode op maat ontwikkeld, vanuit mijn jarenlange ervaring.  Voel of je die 10 minuten per dag wil investeren, nieuwe moeiteloze EN gedegen inspiratie wil binnenlaten en beslis. Zo simpel is het.

Het leven is 10% wat je overkomt en 90% wat je ermee doet .

Kan ik dit wel zonder echte ondersteuning/coaching?

Ja. Ik heb alles heel duidelijk ingesproken. Het is ook visueel en praktisch. Mocht je er toch niet uitkomen, dan mail je je vraag naar info@yvonnevandenbergcoaching.nl en ik leg uit, waar het voor jou/jullie nog niet duidelijk werkt.

Hoe werkt deze aankoop?

Je klikt op de blauwe button. Dan kom je op een betaalpagina, waar je beveiligd kan betalen met internetbankieren of via je creditcard. Na betalen ontvang je binnen een paar minuten je inloggegevens in je mailbox en kun je al beginnen.

Ik hoop je dadelijk te ontmoeten en anders wens ik jou gewoon een hele fijne dag, samen met je gezin. 

Warme groet

Yvonne