fbpx

Speciaal voor mama’s van kids tot 10 jaar

Wil jij ZELF jouw gespannen kind helpen?

Ontdek hoe moeiteloos het kan gaan.

Heb jij wel eens naar jouw kind gekeken met een gevoel van machteloosheid en gedacht: “Mijn god! Ik wil dat mijn kind stopt zich zo angstig te voelen. “Hoe komen we hier uit?”

Want jij voelt het een beetje dubbel, toch? Je ziet jouw kind gedrag vertonen, waar jij een energielek van krijgt. Je denkt aan “de leeftijd”, “sterk karaktertje”..”drama-queen”… Maar diep van binnen vindt je het ook sneu dat jouw kind zich zo vaak zo intens boos of verdrietig voelt.

Nou, het is ook niet fijn!  EN… dit gedrag komt voort uit angst, alleen dat kun jij misschien nog niet zo duiden. 

Hoi, ik ben Yvonne en ik help jou ontdekken wat gaat werken bij jouw kind om zich beter te voelen. Zodat jij jouw kind ZELF kan leiden uit dat vervelende doolhof van rotgevoelens, van angst.😨

Want

Ik neem je even mee op een reis die 50 jaar duurde

Ik was dat kleine angstige, blonde meisje.

ik gilde en klapte dicht, kroop bij mama in bed, niet eventjes maar jaren..

wanhopig zoekend naar een uitweg uit dat doolhof van rotgevoelens en snakkend naar houvast.

Ik dacht dat ik het nooit zou vinden, want ik kon me niet uiten, ik kon de woorden niet vinden, ik kon al helemaal niet zeggen waar ik naar zocht of wat ik voelde.

Mijn moeder wist niet wat ze met me aanmoest.

Herken je vast wel, als je nu nog leest….

En…

Ik bleef zoeken…

Naar een blijer, vrijer leven…

Ik ging door een heel proces…

Ik weet nu hoe het is om blij en vrij te zijn en te blijven..

Ik heb de antwoorden gevonden…

En ik deel ze met jou…

Voor jouw kind…

Voor jou!

EN

De antwoorden zijn eigenlijk verrassend speels en vrij moeiteloos.

We weten allebei, dat

Jouw kind de wereld in MOET en dat jij het ook GELUKKIG wil zien!

We weten allebei, dat als je geen effectieve, helpende tools hebt, je kind ook steeds afhankelijker, claimender wordt. Of juist bozer of stiller.

Toch?

In mijn 50-jarig proces van kind, volwassene en professional heb ik nu de geheimen naar wat WEL werkt✨

Dat is een krachtig, veilig aanvoelend en SPEELS PLAN om deze rotgevoelens te gaan tackelen en om te buigen.

Een soort gids, die jullie leidt, zodat je angstige kind…

✨Zich op een fijne manier uitgedaagd voelt

✨niet op de wachtlijst hoeft of elke woensdagmiddag verplicht therapie

✨Zich WEL vrijer gaat voelen

✨Flexibeler wordt

✨Zich emotioneel goed verder kan ontwikkelen

✨Geen probleemgedrag meer vertoont rondom angst

✨Zelfvertrouwen ontwikkelt

✨Zich krachtiger en blijer voelt

En dat jij 

✨Opgelucht ademt

✨Meer focus hebt bij het helpen van jouw kind

✨Meer rust en vertrouwen krijgt in jullie eigen aanpak

 

Met liefde en compassie deel ik met jou mijn online training

“De Sprankelkids Gids”

In deze online fijne, speelse en krachtige omgeving, krijg jij

✨8 waardevolle video’s van in totaal 1 uur

✨1 gids in powerpoint om erbij te houden

✨3 Pak-gelijk-de koe-bij de hoorns-op een speelse-manier werkbladen.

Zodat jouw kind over 1 maand zegt: “Doei, mama! 👋”en relaxt de straat in loopt! (of niet in paniek zijn bordje met “onduidelijke eten”van tafel veegt: ik noem maar wat “zijstraten)

YESSS: Ik word zo blij als ik eraan denk, hoe het dan bij jullie zal zijn. 😍

En het gaat echt zo, als je doet wat in deze training staat!

Reviews

“ De angst wordt grijpbaar, benoembaar, bespreekbaar. Je neemt ons mee aan de hand om echt aan de slag te gaan. Ook heel duidelijk en helpend zijn jouw werkbladen. "

JM

"Je maakt een zwaar onderwerp luchtig". Erg fijn voor ons op deze manier.

ES

Hoe en wat

 

Als Angst-expert met meer dan 50 jaar ervaring, deel ik mijn Sherlock Holmes talent en laat jou gericht speuren naar wat het beste helpt. Met mijn speelse, wijze EN hands-on manier neem ik jou en jouw kind mee in een ombuigend proces. uit dat doolhof van angst en op weg naar de zon, mensen!🌞

Deel 1 : neemt jou mee in mijn persoonlijke en professionele uitleg over angst, spanning en het effect ervan op jouw kind.

Deel 2: neemt jou mee naar welke tools  in de “angst trucendoos” gaan komen en waarom. Zodat jij precies weet wat jij doet. Alles op een manier uitgelegd, die instapklaar is om te bespreken EN uit te voeren met jouw kind.

Deel 3: neemt jou mee naar een real life voorbeeld. Zo loods ik jou door de invulling van deel 2. Superkrachtig en beeldend.

Met tip van mijn kant uit om eerst een uur alles ZELF door te nemen, zodat je vol vertrouwen en luchtig kunt starten.

Zodat jij stappen kan gaan zetten

✨Door middel van het video materiaal

✨De uitgeprinte Gids als leidraad

✨De 3 werkbladen die duidelijkheid brengen door focus en maatwerk, succes meten en raad geven.

✨Met een handig uitgewerkt real life voorbeeld op video, zodat ik jullie al een flink eind op weg help.

 

Sneak peak bekijken?🤩

 

Meer reviews

"Yvonne is een genie! "

M.

“Ik kwam bij Yvonne terecht ivm mijn 'speciale' dochter. Dit heeft mij veel gebracht".

BZ.

Ik heb er veel van geleerd en het werkte nog ook.

M. te G.

En… daarboven op 4 bonussen

Bonus nr 1

Op veler verzoek, krijg jij een unieke 5 daagse verbindings videoserie van 3 minuten per dag die jouw kind alvast meer houvast geven om dit traject in te gaan. Niet aarzelen, doe dit👊 

Twv € 49,95 incl BTW 

Bonus nr 2

Jij krijgt mijn  eigen waardevolle insightvideo over de geheime invloed die jij zelf al in huis hebt en waar je het bestaan waarschijnlijk niet van weet. Life changing, zegt men wel eens. Dat is dit. 

Twv € 29,95 incl BTW 

Bonus nr 3

Jij krijgt mijn persoonlijke boekenlijst om je desgewenst verder in angst bij kinderen te verdiepen. 

Twv € 19,95 incl BTW 

Bonus nr 4

Ik denk ook aan jou. Jij krijgt mijn handige mini aanpak hoe praktisch, opvoedkundig en communicatief te handelen na een letterlijke chaos door jouw kind´s angst en spanning. 

Twv €  19,95 incl BTW 

Over Yvonne

Maar.. uh.. “Wie ben jij eigenlijk, dat je dit zo weet, denk jij wellicht”… 

Hoi, ik heet Yvonne en ik ben een fantasierijke Sherlock Holmes, Angst-expert en vrolijke rots in de branding. Daar  help ik al meer dan een decennium 200+ mama’s mee om hun jonge kind te helpen. Bij angst, spanning, onrust veelal door bij hsp en autisme.

Aangezien ik altijd veel persoonlijks te horen krijg, deel ik hier ook wat van mijn leven: 

Van links naar rechts: Onze volwassen Fleur en Diemer met “moeders”, mijn schattige fiat 500 tje, ´Yvonne al coachend´. 

Wat kost deze training?

Deze training is het resultaat van mijn 50 jaar ervaring en heb ik met veel passie voor jouw kind en jou gemaakt:

Een “reddingsboei” en “lichtbaken” bij elke angst of spanning toepasbaar te maken.

✨Praktisch, visueel en geen saaie kost,

✨Met hands-on, vertrouwengevende en  grappige tools.

✨Door  verkregen inzichten een ware schat voor gebruik in andere levensfases.

Onbeperkt terug te kijken, om op terugvallen, opnieuw geinspireerd te worden, weer op 1 lijn te komen EN je gesteund te voelen.

❌Totaal niet te vergelijken met methoden in de reguliere zorg, die gemaakt zijn door droge psychiaters of psychologen😜.

❌Je krijgt geen kletspraat tot in den treure waarbij je later denkt: nu zijn we na al die tijd nog nergens

❌Je krijgt niet slechts 8 weken toegang tot een leeromgeving bij een of andere onpersoonlijke zorgorganisatie. 

Jouw investering is:

  • Training:        € 395,00 incl BTW.  
  • Bonus 1:  Twv  €  49,95 incl BTW 
  • Bonus 2:  Twv  €  29,95 incl BTW 
  • Bonus 3:  Twv  €  19,95 incl BTW 
  • Bonus 4:  Twv  €  19,95 incl BTW 

Geen                €  514,80 incl BTW 

Maar  

€ 47, 00

JA,  ik wil mijn kind helpen zichzelf te gaan helpen.

EN: De maand mei is“14 dagen NIET GOED GELD TERUG ACTIE”. Absoluut!

EN: zit je vast? in de maand mei 1 malig 15 minuten belafspraak.

Mooier kan ik het niet maken.

De rest mag je toch echt zelf beetpakken😊😊

 

 

 

Ja, ik wil mijn kind helpen “blij en vrij” door het leven te gaan.

Ik betaal geen  

     

€ 514,80 incl BTW 

 

Maar 

€ 47, 00

Vraag en antwoord

Meest gestelde vragen en antwoorden daarop
Wat een belachelijk lage prijs, dat kan niks zijn. waarom is dat?

Inderdaad, de prijs is belachelijk laag voor wat jij krijgt. Ik wil gewoon dat jouw kind licht in de duisternis gaat zien, krachtiger wordt vol zelfvertrouwen  en dat jij jouw kind daarbij kan gaan helpen. Ik wil ook dat je kennis gaat maken met mij ipv in vastgeroeste overheids- of zorgsystemen te belanden. Volledige vrijheid, keuzes die bij jullie passen op jullie tempo zonder constant `de vuile was buiten te moeten hangen aan wildvreemden`. 

Wat een belachelijke bedragen allemaal, zo commercieel

Het materiaal dat ik maak en de coaching die ik geef, heeft een bepaald resultaat. Erop terugkijkend moet hetgeen ik vraag voor mij kloppen met het gevoel en gedachte: “O… dat was me echt € X  waard zeg!! Het heeft me zo veel gebracht.” Vandaar…..😊

Ik weet niet goed wat de reden is van het gedrag van mijn kind, werkt deze training dan wel?

Goede vraag, er kunnen meerdere redenen zijn voor het gedrag van jouw kind. Deze training is waardevol op meerdere gebieden en voor meerdere kinderen. Het geeft je ook veel inzichten. Voor de prijs hoef je het niet te laten. EN: je mag me altijd even mailen om mee te denken. Plan dan even een afspraak in, ok?

Tot welke leeftijd help jij kinderen?

Deze Training is voor kinderen tot 10 jaar. Mocht jullie kind een verstandelijke beperking hebben, dan kan de leeftijd hoger zijn. Wil je overleggen dan mail maar naar: info@yvonnevandenbergcoaching.nl

Mijn kind heeft geen diagnose, moet dat?

Stiekem juig ik dan in mezelf. “Ik ben ik”, hoor ik kinderen vaak zeggen en zo is het eigenlijk ook. Een diagnose zegt niet wie jouw kind is. Ik weet, dat we samen jouw kind leren begrijpen. Wie is het van binnen, wat heeft het nodig en hoe ga jij jouw kind helpen te leven in deze wereld? Diagnoses zijn niet zaligmakend en worden in een mensenleven soms wel 3-4x veranderd. Daar kun je als ouder en ook als kind ook van uit balans raken. Naar mijn mening, stopt een diagnose  je kind in een hokje, wat je kind “anders” maakt. Wat jou als ouder “anders” maakt.  De gevestigde orde zoals  consultatieburo, GGZ, scholen, gemeenten willen een diagnose om een financiering of behandeling  te starten. Dat is alles. Ik snap dat jij ook duidelijkheid wil, alleen mijn ervaring is dat een diagnose en een behandeltraject niet echt wezenlijk iets toevoegen in het dagelijks leven, behalve dat je gratis hulp krijgt. Voor mij gaat het om elkaar begrijpen, en om praktische handvatten vanuit maatwerk, zodat jouw kind zich mooi ontwikkelt.

Blijft het dan altijd verder goedgaan?

Goede vraag! Je hebt na 1 maand al veel ontdekt en wat dingen bijgesteld. Je hebt ontdekt wat werkt en wat niet.  Als je de ingevulde tools bewaart en blijft aanpassen aan situaties waar er weer even wat angst of onrust tevoorschijn piept, dan pas je t gewoon weer samen aan en gaat er weer samen doorheen. 

Voor welke leeftijd is deze Training

4- 10 jaar. Vanaf 4 jaar kan jij of jouw kind al goed een plan maken met de tools in de training. Is jullie kind 10 jaar of ouder en hebben jullie helaas nog nooit ECHT kunnen aansluiten bij wat jouw kind nodig heeft om rust en vertrouwen te ervaren? Ja, ook dan kan deze Methode nog steeds perfect werken, omdat jij meer gaat begrijpen en NU gaat tools krijgt WAT wel werkt en dat kan je met je kind wat om gaan bouwen. Voor 47,00 kun je dus veel wijzer worden. 

Wij hebben al een thuisbegeleider/coach. Kunnen we toch aan de slag met de Training?

Ik ben een groot voorstander van openheid. Als jij voor jouw kind toch iets anders denkt nodig te hebben, mag dat altijd natuurlijk. Alleen maak het wel bespreekbaar bij de thuisbegeleider of coach. Zeg wat je wilt gaan doen. Dan is dat duidelijk. Er is naar mijn weten geen Training zoals die van mij, maar het kan dat jullie opmerking de thuisbegeleiding toch weer verfrist. Kijk maar wat ‘t fijnste en beste voelt. Het gaat voor mij altijd om jullie kind en jullie. Het mag nooit draaien om iemands ego of om meningsverschillen uit de weg gaan.

Waar ben jij werkzaam geweest en als wat?

Mijn werkzame leven begon ik in de dienstverlening. Na enkele omzwervingen werd  ik thuisbegeleider bij gezinnen waar autisme een rol speelde, relatie coach, coach voor volwassenen. Daarnaast hielp en steunde ik mensen op reguliere werkplekken, dagbesteding, gesprekken bij UWV, basisscholen tot universiteiten, Allemaal prachtige mensen met een eigen identiteit, van ernstige verstandelijke beperking tot hoogbegaafd, autisme, OCD, MCDD, hooggevoelig. Gewoon mensen(-kinderen) , die vastigheid willen voelen en vooruit willen om een fijn leven te leiden. Ik ben ook intuitief clown geweest. Fie heette ik dan. Puur om contact te maken, te communiceren op een basic manier. Momenteel help ik alleen nog ouders en hun kinderen tot 10 jaar, waarbij angst een te grote rol speelt. Heb je vragen, mail me maar. info@yvonnevandenbergcoaching.nl

Wat wordt er van mij als ouder verwacht?

Ik ben ervaringsdeskundige naast professional. Daardoor weet, nee voel, ik heel zuiver, dat ouders echt bij kunnen dragen om hun kind te helpen. De hele training bekijken neemt ongeveer 1 uur in beslag. Daarna ga je samen met je kind een plan invullen wat wat afstemtijd kost. Ook het bijhouden van de successen en eventueel bijstellen van jullie plan neemt wat tijd in beslag. Als het loopt maximaal 5 minuten per dag. Het mooie is dat jullie in je eigen kracht komen te staan! Ik kan een kind wel zaken leren waar het baat bij heeft, alleen ben ik daarna weer uit beeld. Ontdekken, ervaren, vertrouwen op doen, een mooie reis met levenslang profijt!

Hoe lang kan ik inloggen op deze Methode?

Onbeperkt

 

ik heb hier al zoveel over gelezen/gevolgd

Dan weet jij als geen ander, dat de juiste basis belangrijk is. En… Dat je het moet ervaren.. er tijd in moet steken. Het zaadje moet worden geplant, dat ga je nu doen. Daarna water geven, voeding geven. Als het niet groeit, sterft het af en heb je voldoende voeding om een ander zaadje te planten. Jij kunt hier absoluut prima mee aan de slag.

Waarom is dit anders / heb ik dit nodig?

Omdat elk mens anders is. Er is door mij, met mijn `vibe`, ervaring en kennis , iets gemaakt. Iets totaal anno 2021. Dat iets kan net zijn wat jullie NU kan helpen. Probeer je niks anders, dan blijf je op het zelfde resultaat uitkomen. En dat willen jullie ook weer niet toch? En, je hebt weinig te verliezen: € 47,00  is te doen. .

Ik weet waar jullie mee te maken hebben en daarom heb ik deze Methode op maat ontwikkeld, vanuit mijn jarenlange ervaring.  Voel of je die 5 minuten per dag wil investeren, nieuwe moeiteloze EN gedegen inspiratie wil binnenlaten en beslis. Zo simpel is het.

Het leven is 10% wat je overkomt en 90% wat je ermee doet .

Kan ik dit wel zonder echte ondersteuning/coaching?

Ja. Ik heb alles heel duidelijk ingesproken. Het is ook visueel en praktisch. Mocht je er toch niet uitkomen, dan mail je je vraag naar info@yvonnevandenbergcoaching.nl en ik leg uit, waar het voor jou/jullie nog niet duidelijk werkt.

Hoe werkt deze aankoop?

Je klikt op de button. Dan kom je op een betaalpagina, waar je beveiligd kan betalen met internetbankieren of via je creditcard. Na betalen ontvang je binnen een paar minuten je inloggegevens in je mailbox en kun je al beginnen.

Ik hoop je dadelijk te ontmoeten en anders wens ik jou gewoon een hele fijne dag, samen met je gezin. 

Warme groet

Yvonne