fbpx

 

Dit is deel 2 van de Magic serie. (van 3)

1-2-3 IK WIL…… RUST

In deze serie neem ik je mee in wat ik door het te WILLEN allemaal heb getoverd, zo maar in mijn eigen simpele leven en jij kan dat ook. Lees hier hoe.
Vorige week had ik het over VRIJHEID toveren. Kijk in mijn bio voor de link of op yvonnevandenbergcoaching.nl bij de blogs.
Vandaag lees je waar het MAGIC verhaal over mijn RUST mee begon:
Ik hoorde op mijn werk steeds vaker tegen mij zeggen: “Je moet bij te weinig contract uren extra gezinnen gaan begeleiden”, die dan op hun beurt weer aangaven: “Tja, wij kunnen alleen op maandagavond of woensdagmiddag”. En dan zat ik alweer in een spagaat, omdat ik die tijden al iemand bezocht, of die dag standaard vrij had. Elke keer die spagaten en elke keer rekening houden met iedereen zijn agenda behalve met die van mij. Ik wilde RUST. Ik voelde het tot in mijn botten. No more!
Ik haalde op mijn volgende vrije dag bewust 3x adem. Ik weet het nog goed! In mijn zachte paarse stoeltje: 1-2-3 diepe ademteugen. Voeten op de grond en de spreuk: IK WIL RUST.
En die gedachte uitspreken gaf mij al een heel goed daadkrachtig gevoel. Ik dacht nog: “dat doe jij goed, Yvonneke!” Ik zette een intentie, dat weet ik nog heel goed, dat ik dat zo voelde. Zoiets van: “en nu is het klaar”! En je gelooft het of niet… Ik regelde vanuit wens 1 IK WIL VRIJHEID een sabbatical.  Met de intentie om te ervaren hoe het was om in vrijheid te leven. Zoals ik bij mijn andere wens had gevraagd. Vrijheid ervaren. Hoe zou dat zijn?
En… verdomd als het niet waar is… Ik belandde midden in het Coronatijdperk… en met mij de hele wereld.
Sorry!!!!!! Het is mijn schuld dus. Het is te powerful, mensen! Ik heb zoveel RUST gekregen door wat ik wenste!!! en de rest wat ik niet “op kon” is naar jullie gegaan.  Hoe dat dit toch werkt zeg! Geen gein, ik voel aan alles dat ik zelf RUST heb gecreëerd door mijn toverspreuk!
Lees volgende week het laatste deel, deel 3 over wat ik wenste met mijn magic state of mind: IK WIL…