fbpx

 

Dit is deel 3 van de Magic serie. (van 3)

1-2-3 IK WIL…… dat het WERKT

In deze serie neem ik je mee in wat ik door het te WILLEN allemaal heb getoverd, zo maar in mijn eigen simpele leven en jij kan dat ook.

Vorige week vertelde ik dat ik letterlijk RUST  kan toveren. De week ervoor over mijn magic sprinkels et voila : VRIJHEID. Kijk in mijn bio voor de link of op yvonnevandenbergcoaching.nl bij de blogs.

Maar vandaag gaan we naar de hogere wiskunde, zeg maar. Hoezo, WILLEN dat iets werkt?  Ik hoor het je denken. Wat bedoel je er mee? Nou, ik bedoel dat er telkens wel iets kapot gaat of niet werkt. De ene keer is het de WIFI die niet werkt. De andere keer is het de printer die storing blijft geven, de volgende keer OF tegelijkertijd… nog vervelender, he?!… is het mijn camera van mijn gloednieuwe laptop die ermee uitscheidt. Etc etc etc. Herken jij dat? Er lijkt soms geen eind aan te komen. En natuurlijk had ik daar ook iets over meegekregen op You tube. Nee geen tutorial, alhoewel ik die ook veelvuldig meerdere malen afdraai om te kijken hoe ik iets kan oplossen en dan in ienemienie stapjes probeer op te volgen. haha.  Ik blijf al wat langer rustiger. Ik weet dat boos worden mij in een lagere frequentie gooit en dat wil ik niet. Ik accepteer het gegeven en denk dan: “ok, weer een lesje voor mij om rustig te blijven en mijn power te laten zien”. Ik appte mijn schoonzoon, die veel weet en gelijk vanalles uitprobeerde en checkte. Helaas, ook hij kon van afstand het euvel niet oplossen. Tijd voor de hogere wiskunde, de chemie: Het plopte ineens in mij, als een feit: Ik ga een intentie zetten voor mijn camera. Wat een geluk dat ik door mijn vrijheid en rust zoveel meer in contact ben met mijn innerlijke wijsheid! Mooi bijverschijnsel.

Ik ging aan de slag met mijn intentie: 1,2,3 x ademhalen…… voeten op de vloer…. en ik stuurde ( deze keer met een nieuwe extra tool erbij gebruikend) al mijn lieve gevoelens en gedachten naar mijn integrated camera van mijn laptop. Ik zei in gedachten: “Lieve camera, ik weet niet wat maakt dat ik mijn gezicht niet mag zien. Dat ik geen contact kan hebben met anderen door een grijs vlak dat in beeld is. Ik wil dat toch echt dolgraag!” Ik stuurde in gedachten een mooie regenboog aan kleurtjes naar de laptop en veel mooie bloemen en zei nog eens : ik WIL heel graag dat je het gewoon weer doet. En? wat denk je?
Serieus waar!
Ik startte na het weekend mijn laptop op en ik WIST gewoon dat ie t zou doen, mijn camera. Jep! zowel bij ZOOM als bij een andere opname werkte ie! Need I say more?
Nou, ik ben overtuigd en pas dit al heel vaak toe… Niet altijd met succes… Het blijft een energetisch gebeuren op hoog nivo en I LOVE IT!
En… het werkt ook bij mensen, groot en klein! 1-2-3 diep ademhalen, IK WIL… en laat los.
Jouw kids zijn misschien nog nooit zo lief geweest (gedurende 10 minuten) maar ja, tijdsindicatie volgende keer erbij wensen?
Heb jij ook MAGIC? deel gerust je verhaal, SuperLEUK!