fbpx

Ik leer jou en jouw “intensieve” jonge gezin te gaan leven in plaats van overleven

JIJ, lieve, stoere ouder van een jong gezin.

Het is tijd om te leven en op te voeden vanuit je hart. Dat voel jij aan alles. Je hebt al zoveel gedaan en toch heb je het gevoel dat je te vaak klem zit. Je kunt misschien nauwelijks adem halen. Je ziet het onbegrip en de pijn in de ogen van je kind en je kunt het niet wegnemen. Je weet niet hoe. Je voelt je vaak zelf ook zo. Jij bent de ouder, denk je. jij moet het toch weten. Maar hoe dan! ?!

Je bent ZOOOO klaar met overleven en totaal klaar om te gaan leven. Met je zelf, je partner en je gezin. Dit is alles bij elkaar zo helemaal niet hoe jij je leven en het leven van jullie kids had voorgesteld.  Jij weet diep van binnen dat het anders moet kunnen, maar hoe? Je droomt van meer rust, meer vrijheid, meer plezier. Je weet dat je kind dat ook zal merken en zal helpen. Echt meer grip ervaren op jouw leven en dat van je gezin. Weer echt iets voelen wat op blijdschap lijkt en daar ook even van kunnen genieten. Ja, kunnen genieten van zachte plakkerige handjes en vieze toetjes zonder gelijk snibbig te reageren. Je vrij kunnen voelen in wat jullie zien als de beste zet in jullie gezin. Loslaten wat jij jezelf oplegt. Loslaten wat anderen allemaal vinden over jullie en jullie aanpak. Gewoon vol vertrouwen je eigen plan trekken. Weten hoe EN voelen dat het zo de goede kant uit gaat. Met jullie, met jou.. Wat zou dat fijn zijn!

 

Wat kunnen we gaan doen:

Mijn gratis blogs en vlogs lezen.

Daarin deel ik ervaringen en gedachten over mijn eigen levenslesjes en ouderlesjes. Doe er je voordeel mee. Laat je bevestigen wat je al fijn op orde hebt. Open de deur naar inspiratie op een laagdrempelige manier, als dat voor jou NU als het juiste moment voelt. Klik hier.

=

Op de groene button hier onderaan klikken

 vanuit Je vraagt 3 inspiratietoppers aan: een mooie en unieke mix van video en visie van de mens Yvonne. Kijk wat voor licht en liefde jij gaat ervaren.

OF

Je vraagt een eenmalige gratis (video-) belafspraak van 30 minuten aan met mij, als je een “Ja”voelt. Je bent veilig bij mij met je gedachten en gevoelens. Ik heb ze hier op deze site ook met jou gedeeld. Kwetsbaarheid en kracht gaan prima samen en laten ons opbloeien. 

OF

Je plant een telefonische afspraak in om te merken of we qua coaching bij elkaar passen. Het traject is zo intensief als jij het wilt en elk gezin is anders in waar het behoefte aan heeft. Daarom bied ik verschillende mogelijkheden  aan. Als je naar beneden scrollt zie je ze staan.

EN

Ik geef jou totale commitment vanuit mijn hart, met mijn energie, mijn inspiratie, steun, hele rugzak aan tools. Alles komt samen en allemaal blijven we groeien. Want ik verwacht ook commitment van jou. We houden jouw tempo aan EN ik hou je scherp. Dus, we stellen doelen. EN Je betaalt uit eigen zak. Geen beschikking van de WMO,  geen ziektekostenverzekeraar die een deel betaalt. Nee, jij kiest bewust voor jezelf en jouw gezin. En dat mag pijn doen in je portemonee. Dat maakt de beslissing des te beter. Ook dat is mijn stellige opvatting. Zeker niet uit winstbejag. Eventueel no cure no pay, als je nog een zacht twijfelstemmetje hoort. We gaan gewoon onze eigen levens en daarmee de wereld naar een hoger plan trekken.

 

N
Meer rust in jouw hoofd en lijf, wat uitstraalt naar je gezin

.

N
Bewuster voor jezelf en je kind kiezen vanuit jouw hart

.

N
Meer begrip en vertrouwen in contact met je kind

.

N
Meer vertrouwen in jullie als opvoedersteam

.

N
Minder brandjes blussen en nergens toe komen

.

N
Minder gekibbel thuis

.

N
Meer loslaten in vertrouwen

.

N
Meer harmonie

.

N
Meer energie

.

N
Milder zijn naar jezelf en anderen

.

N
Meer opkomen voor jezelf op een fijne manier, zodat je voorleeft voor je kind

.

N
Meer jouw lasten/zorgen en vreugde kunnen delen

.

N
Een evenwichtige ouder zijn met aandacht voor elk kind uit het gezin

.

N
Je kind grotere vleugels geven

.

N
Meer liefdevolle, luchtige, oordeelloze ouder en mens te zijn

.

Live-life-to-the-fullest-support

Inspiratie workshop 1 Los-Vast

 

Luchtigheid EN opvoeden featuring Clown Fie

Een perfecte inspiratiebron hoe je als opvoeder in het moment kunt reageren is clownerie. Nee, je hoeft geen rode neus op. Je blijft jezelf en ik leer je iets heel moois. Zonder dominant te zijn, zonder te oordelen. Lekker speelse vaardigheden. Toch ondersteunend en sturend aansluiten bij je kind. We gaan mijn eigen Clown Fie opnames bekijken en er tips uit halen. Daarna gaan we praktisch aan de slag. EN: we hebben plezier. Je zult verbaasd staan wat jij allemaal in je hebt.  De workshop duurt 1,5 uur. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Aanmelden en vragen via info@yvonnevandenbergcoaching.nl. Betaling garandeert deelname.

Data, tijden en lokatie

IVM CORONA VERVALLEN de WORKSHOPS tot nader order.

 

Kosten workshop € 35,00

 Locatie

’t Geldrops Kwartier, Rederijkersstraat 6 Geldrop. 

Inspiratieworkshop 2

Happy Family

 

Voor (groot-)ouder en (klein-) kind 

Zeker als er autisme en/of hooggevoeligheid in het spel is, kun je als kind EN als (groot-) ouder soms gefrustreerd raken door allerlei redenen. Kom samen! We gaan plezier maken. Ik leer jullie samen nog meer echt contact te maken op een duidelijke, fijne manier. Jullie gaan er thuis  gegarandeerd nog meer fijne momenten mee beleven. De workshop duurt 2 uur. Er is plaats voor maximaal 10 personen, (kind 3-10 jaar).

Aanmelden en vragen via info@yvonnevandenbergcoaching.nl. Betaling garandeert deelname.

 

Data, tijden en lokatie

IVM CORONA VERVALLEN DE WORKSHOPS tot nader order.

Kosten workshop € 50,00 voor 2 personen

Locatie

’t Geldrops Kwartier Rederijkersstraat 6 Geldrop.

Comfy traject

Na In een periode van 6 weken:

3 afspraken.

Dus:

 • 1 intake om jouw doel te bepalen. Waar sta je nu en waar wil je zijn over 6 weken. Na deze afspraak ontvang je gratis passende oefeningen die je thuis gaat ervaren.
 • 1 on- of offline coachingsafspraak met jou of met jou en je kind. Afhankelijk van je doel. Korte evaluatie en verdere stappen maken. Na deze afspraak ontvang je gratis passende oefeningen die je thuis gaat ervaren.
 • En 1 afsluitende on- of offline afspraak met evaluatie van je doel en om de puntjes op de i te zetten zodat jij verder kunt
 • Tussentijds gratis whatsapp of mail contact die ik met liefde beantwoord op mijn werkdagen

Jouw investering bij dit korte traject. Nu nog:

€ 299,00

Stretch traject

In een periode van 3 maanden:

6 afspraken

Dus:

  • 1 intake om 1-2 doelen te bepalen. Waar sta je nu en waar wil je zijn over 3 maanden. Na deze afspraak ontvang je gratis passende oefeningen die je thuis gaat ervaren.
  •  2 on- of offline coachingsafspraak met jou of met jou en je kind. Afhankelijk van je doelen, beginnend met korte evaluatie. 
  • Nog eens:  
  • 2 on-line of bel afspraken, beginnend met korte evaluatie. Na elke afspraak ontvang je gratis passende oefeningen die je thuis gaat ervaren.
  • En:
  • 1 afsluitende on- of offline afspraak met eindevaluatie en om de puntjes op de i te zetten zodat jij verder kunt.
  •  Tussentijds gratis whatsapp of mail contact die ik met liefde beantwoord op mijn werkdagen 

 

JIJ 2.0

Neus boven water-yvonne van den bergcoaching-autsieme-ouder-kindclownfie #geldrop #autisme #evenademhalen #dankbaar

In een periode van 6 weken:

2 afspraken en een 1-1 coachingsdag.

 • 1 intake gesprek, waarin we 1 doel bepalen en wat je daarin wil bereiken als menselijke ouder. Waar sta je nu en waar wil je zijn over 6 weken. Na deze afspraak ontvang je gratis passende oefeningen die je thuis gaat ervaren.
 • JIJ 2.0 Deze dag draait alleen om jou en jouw doorbraak als menselijke ouder. Deze dag is intensief , op maat en gekoppeld aan je doel. Off-line wordt JIJ2.0 gegeven in Geldrop en kan op verzoek ook online via jouw laptop of Smart TV:
 • Inloop om 9.00-9.15 koffie met iets lekkers.

  09.30-11.00 oefeningen, gesprekken, feedback.

  11.00-11.30 Koffie

  11.30-12.30 oefeningen, gesprekken, feedback

  12.30-13.00 verzorgde lunch

  13.30-14.30 oefeningen, gesprekken, feedback

  14.30-15.00 afronding

  Oefeningen aansluitend op deze doorpakdag komen in de week die volgt.

 •  1 afsluitende on- of offline coachingsafspraak met jou met eindevaluatie en om de puntjes op de i te zetten zodat jij verder kunt.
 • Tussentijds whatsapp of mail contact die ik met liefde beantwoord op mijn werkdagen.