fbpx

Ik help jou om jouw kind te helpen. 

Jij, lieve, stoere mama

Je hebt al zoveel gedaan en toch heb je het gevoel dat je jouw kind niet kan helpen. Het blijft zich angstig voelen en gedraagt zich daarnaar. Het doet jou pijn, dit te zien. Je voelt je onmachtig, stikt van de vragen en komt geen steek vooruit. Vanaf nu wel!

 

Hiermee help ik jou:

Mijn gratis You tube tips bekijken.

Om mijn ervaringen en gedachten met jou te delen. Doe er je voordeel mee. Laat je bevestigen wat je al fijn op orde hebt. Open de deur naar inspiratie op een GRATIS laagdrempelige manier.

 

 

 

=

Gratis 3 staps aanpak bij angst

Je klikt op de groene knop. Je krijgt vervolgens in de mail mijn 7 minuten durende video. Mijn praktische, bewezen quick and easy 3 staps aanpak om jouw kind te helpen met zijn specifieke angst ( Het is wel engelstalig).

 

=

Basis Training Verklein Kinderangst Zonder Losse Flodders

Deze Basis Training is in het Engels gemaakt. Je mag mij altijd mailen als iets je niet duidelijk is! info@yvonnevandenbergcoaching.nl

 

 

=

Workshop Verklein Kinderangst Zonder Losse Flodders

Samen aan de slag i.pv. in je eentje. In 1 middag heb jij een blauwdruk om je kind met Focus en Fun te helpen zjn angst te verkleinen. Deze workshop wordt in het Engels gegeven en is met Engelstalig materiaal. Als er alleen Nederlanders deelnemen praten we geen Engels🤗.

 

 

 

 

 

 

Match call inplannen voor een 3 maanden traject

Je plant een telefonische afspraak in met de button onderaan deze pagina. Waar loop jij tegenaan? We babbelen verder en komen tot de kern. Daar gaan we met Focus mee verder.   

EN

Ik geef jou totale YVONNE commitment: met mijn energie, mijn inspiratie, steun, wijsheid en tools. Wij gaan de angst omturnen naar rust en zelfvertrouwen. In jouw kind. In jou als mama.

EN

Niemand “hijgt” in je nek, ter verantwoording. Heerlijk toch? Je betaalt dan ook alles zelf. Eventueel no cure no pay, als je nog een zacht twijfelstemmetje hoort (of je partner🤣) En… is er nog iets anders nodig, dan heb ik geweldige mensen in mijn mastermindteam.

KLIK ONDER AAN DEZE PAGINA OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

 

Sprankelen maar!

Wees welkom, dan gaan we samen op pad… 

Zeggen wij bij een 3 maanden traject beiden ja tegen elkaar?

Dan bepalen we naar welk cijfer we toe werken. Daar starten we ook elke keer mee: Hoe wordt de angst nu door jouw kind en/of jou ervaren tussen de 0 en 10. 

contactgegevens

Yvonne van den Berg Coaching
Yvonne van den Berg

Geldrop

Mobiel: (+31) 06-10584568

Email: info@yvonnevandenbergcoaching.nl

KvK: 17283872 |
BTW nr: NL001518760B85

l

Matchafspraak inplannen?